צבי

תעודת יושר ואגרות

1.תקפותה של תעודת יושר שהוצאה בתאילנד - האם קיים סימוכין בכתובים לגבי תקפותה של תעודת היושר . מנהלת האזור מתעקשת על 3 חודשים .הסניף המקומי מאשר בשיחה במשרדו (שיחה מוקלטת) 6 חודשים . הקונסוליה בבנגקוק מתעקשת אף היא על 3 חודשים . לא מצאתי באתרים השונים כל התיחסות לנושא זה ץ 2.נוהל 5.2.0008 - אשתי בארץ במעמד תיירת ב2 .הוגשו כל המסמכים הרלוונטיים ולא נמצא פגם . בסעיף ד.2.א רשום כי לאחר שהומצאו במלואם מסמכי הסף ניתן לאשר למוזמן רשיון ישיבה ב1 . משרד הפנים המקומי טוען כי המוזמן יקבל ב1 רק לאחר הראיון . כל המסמכים הוגשו עוד בחודש פברואר ש.ז ועדיין אין זימון לראיון . מה דעתך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

דרישה היא לתעודת יושר מעודכנת על מנת למנוע מצב בו בוצעו עבירות כשבת הזוג בחו"ל. אם בת הזוג בארץ הרי שלא משנה תאריך הוצאת התעודה כי היא פה... אם מראש הגשתם תעודה עם תאריך לא מעודכן, תוציאו חדשה אחרת הבקשה תתעכב. אכן הנוהל אומר שניתן לתת בזמן הבדיקה ב/1 אך מבחינתם הבדיקה לא נערכה עד אחרי השימוע אם אתה מעוניין ניתן לערער על כל החלטה שלא לרוחך אך מדובר בהליך שלוקח זמן, לפעמים כדאי להיות חכם ולא צודק.. בפועל מקבלים ב/1 אחרי שימוע בהנחה ועלה יפה ורק אחרי 6 חודשים עם ב/1 משדרגים לאשרה מסוג א/5 גם כאן בהנחה ולא היו בעיות מיוחדות. למידע נוסף פנה לייעוץ פרטני. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים