עדי

הורה קשיש

שלום. בעלי עלה לארץ לפני 12 דרך הסוכנות היהודית מפרו. עכשיו הוא העה רוצה להביא את אמא שלו שתחיה איתנו,יש לא אח אלכוהוליסט ואין מי שיעזור לה היא בת 73 בריאה,האם יש דרך להביא אותה לחיות אצלינו? כמובן שעל חשבוננו והכל... תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב יש לבדוק מכוח מה הוא ״עלה״ האם הוא זכאי שבות ולבדוק מה מצבה של האם. אתם מוזמנים לייעוץ פרטני בו נקבל מידע נוסף ונבחן את האפשרוית העומדות בפניכם. נשמח לעזור צרו קשר 035167711

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים