בן

חיים משותפים

שלום, זוגתי שוהה בארץ עם ויזת תייר וברצוננו להאריך את שהותה לתקופה קצרה כדי לתכנן חיים משותפים. משרד הפנים דחה את בקשתי לחיים משותפים בטענה שביקשתי כבר בעבר להאריך את ויזת התייר שלה למקסימום המותר (זה נכון). למרות זאת אני מעוניין לדעת מה אני יכול לעשות כדי לזכות באשרה לחודשים בודדים. מהי הדרך שעלי לבחור ? נישואין בקפריסין? בארץ המוצא שלה? כל עצה עושה שכל תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

הנתונים העובדתיים אינם ברורים... מהי הצקופה המקסימלית לתייר ?? בנהלים ניתן להאריך בנסיבות חריגות עד 27 חודשים.. פנה לייעוץ פרטני ואם בת הזוג בארץ עדיף להתחיל בתהליך כשהיא בישראל ואז אשרתה תוארך מעת לעת עד לסיום הבדיקות וקבלת תשובה. הטלפון לתיאום ייעוץ 035167711

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים