נועם

עדכון ספח ת"ז בזמן שהיה בחו"ל

אני כרגע שוהה בחו"ל, לתקופה ארוכה. לצערי הכתובת שלי במשרד הפנים בישראל אינה מעודכנת. איבדתי את רשיון הנהיגה ואני רוצה להזמין חדש - משרד התחבורה מסרב לשלוח את הרשיון לכל כתובת שאינה הכתובת במשרד הפנים וגם לא מאפשר למיופה כח לאסוף את הרשיון. ניסיתי לעדכן במשרד הפנים אבל הם החזירו את הבקשה עם התשובה כי לא ניתן לעדכן כתובת כל עוד אני שוהה בחו"ל. איך אני יוצא מהברוך הזה? :)

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

אין לי פתרון קסמים.. פנה שוב ושוב ושוב עד למנהל הבכיר שתמצא במשרד הפנים שיסייע לך לשנות כתובת או לפקיד בכיר במשרד הרישוי שיאות לתת את הרשיון למיופה כוח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים