גרי

עובד זר בהייטק

שלום רב, אודה לתשובה מוסמכת: אזרח זר, לא יהודי, הגיע לארץ בעקבות בת זוג ישראלית ומתחיל ללמוד כאן (התקבל ללימודים במכללה וקיבל ויזת לימודים). האזרח הזר (ממדינת חבר העמים לשעבר), עובד הייטק, עבד בשנים האחרונות בסניף מקומי של חברה ישראלית. כשהגיע לארץ הוא ממשיך לעבוד בחברה הישראלית, כאילו למעשה הוא נמצא במדינתו, היות וכל העבודה מתבצעת דרך האינטרנט ובעצם הוא יכול לעבוד מכל מקום. האם הדבר חוקי? ואם כן האם יוכל להמשיך לעבוד גם כשיתחיל ללמוד? אם לא חוקי, מי הגוף שעוסק בעניינים אלה וכיצד ניתן להסדיר את העניין? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב המקרה הנו מקרה מיוחד המצדיק ייעוץ פרטני אנא צור קשר בטלפון 03-5167711 ונשמח לסייע לכם. באופן עקרוני, זר הנמצא באשרת סטודנט אינו רשאי לעבוד יחד עם זאת מאחר ויש לו בת זוג נוכל לסייע לו לקבל אשרת עבודה שאינה מוגבלת מכוח הזוגיות (עם או ללא נישואים) אך יש לפעול בתבונה. צרו קשר ונבהיר את הפרטים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים