מיקי

ילדים בתעודת זהות

אבי נפטר והשאיר איש ו2 ילדים. ברצוני להוציא צו ירושה אך בשירות בתי הסוהר בו עבד אבי נאמר שאני לא מופיע בתעודת הזהות שלו ושאלה אותי בחוצפה אם אני באמת הבת שלה. נפלה כאן טעות נוראה וכנראה פקידה גרעה אותי מהתעודת זהות של אבי המנוח. מה עושים במקרה זה , כיצד מוציאים ירושה אל הפועל וכיצד קורה דבר כה מצער. אני אובדת עצות, נא עיזרו לי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב קשה להאמין שגרעו מישהו מתעודת הזהות של האב סתם כך.. ממליץ לפנות ליעוץ פרטני אצל עו״ד המתמחה בדיני משפחה / ירושה על מנת שיבחן את העניין וידריך אותך. מדובר בעניין עקרוני ולא בבעיית רישום.. עצתי הראשונה , פני למשרד הפנים והוציאי ״תמצית רישום״ הן של עצמך והן של אביך ז״ל שם רשום בפרטים אישיים שם האב וכו׳ . במידה והוא רשום במרשם כאביך ובאם לא נרשם אחרת בצוואה ( גם על הרשום בצוואה את יכולה להתנגד) הרי שאת יורשת על פי דין. בכל מקרה ממליץ לפנות לעו״ד המתמחה בענייני משפחה. עו״ד דור פנק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים