ריקי

תושב זר

שואלת עבור קרוב משפחה, גר בארץ נשוי לישראלית, יהודי, תושב ארה"ב, עם ויזה ללא אישור לעבודה בארץ. האם מותר לו לעבוד עבור חברה בארה"ב? (מהבית). האם הדבר חוקי? קיבל עכשיו הצעה כזו, ורוצה לדעת האם להענות לה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

במידה ויש לו אשרת תייר בלבד יש איסור לעבוד בישראל.. יחד עם זאת אם הוא זכאי שבות ניתן לקבל אשרת עבודה במידה ואינו מעוניין להתאזרח. אם אינו יהודי אך נשוי ליהודיה גם יכול לקבל מעמד. ממליץ לפנות לייעוץ פרטני על מנת שאקבל פרטים מלאים ונןכל להמליץ על הדרך הטובה והמתאימה עבורו. לזכאי שבות יש מספר אפשרויות שניתן לבחון אשרת עבודה, תושבות או אזרחות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים