תמי

הוצאת תיירת מהארץ

שלום, בא אליי לביקור תייר שהיא נכדה של חברה של המשפחה, כאשר היא הגיעה לארץ בדיעבד נודע לי שאין לה כרטיס טיסה חזרה, וכניסת לארץ נאמר לה שתוך חודש ימים היא צריכה לעזוב את הארץ. אחרי שבועיים שהיא שוהה אצלי היא עושה כל מה שברצונה כלומר נאלמת לכמה ימים , אני ביררתי במשטרת הגבולות שהיא רשומה שהיא בא אליי לביקור אני לא רוצה להיוצ אחראית יותר עליה ורוצה שיורידו ממני שהיא בא לבקר אותי כי היא לא מתכוונת לעזוב את המדינה, מה עלי לעשוצ ולמי לפנוצ על מנת להוריד אותה מהראש שלי וכן שהיא לא תהיה רשומה שהיא בא לבקר אותי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב את אינך אחראית עליה.. ואם נכנסה עם כרטיס חד כיווני לישראל שפר עליה גורלה שכן ככלל תייר שמגיע עם כרטיס בכוון אחד - כניסתו תסורב, ויגורש בחזרה למדינה ממנה הגיע. אם בתום החודש לא תצא מישראל.. רוב הסיכויים שבפעם הבאה שתנסה להכנס כניסתה תסורב. אם תדווחי על שהות בלתי חוקית שלה . היא תיעצר, ותשהה בכלא ( משמורת) עד להרחקתה וכמובן לא תוכל לחזור לישראל - נזק כבד מבחינתה. תמליצי לה לצאת במועד או לדאוג להאריך את אשרת התייר שלה. היא מוזמנת לייעוץ פרטני על מנת שנבחן את עניינה ( ללא קשר אלייך). המשך יום טוב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים