יפעת

אשרת כניסה לארץ- דחוף!

שלום רב, לפני כשנה התחלתי בתהליך של הסדרת מעמד של בן זוג בעל אזרחות זרה (גרמנית). לא פתחנו תיק ולא הגשנו את הטפסים מול משרד הפנים בסוף כי במהלך השנה נפרדנו. אך בזמנו הפקידה במשרד הפנים אמרה לנו שהוא לא יכול להיכנס על וויזת תייר לארץ בגלל זה. עכשיו הוא רוצה לבוא לארץ בתור תייר וחושש שלא ייתנו לו להיכנס לארץ בגלל התהליך הזה. דיברתי עם משרד הפנים שוב והם אמרו שמופיע במחשב שרק קיבלנו הסבר ראשוני אך לא פתחנו תיק. אני רק רוצה לוודא שהוא באמת יוכל להיכנס לארץ ולקבל וויזת תייר. האם ניתן לקבל מידע ולברר אם אכן יכולים למנוע ממנו להיכנס לארץ בגלל זה? הוא אמור לבוא ממש בימים הקרובים אז אשמח לתשובה מיידית. תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

במידה ויהיה חדש להשתקעות ( הגעה לבת זוג עם מטרה להשאר) או כרטיס צד אחד בלי סיבה מספקת לביקור חוזר בארץ בתקופה קצרה ייתכן סירוב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים