• 4 בפברואר 2016

    הגעה לארץ של בת זוג ואישור עבודה

    שלום.בת זוגי אינה אזרחית ישראל ואני מעוניין להביא אותה לארץ על מנת להמשיך בחיינו המשותפים.מה עליי לעשות?ואילו אישורים צריך להמציא על מנת שתוכל לעבוד בישראל?

    4 בפברואר 2016
  • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 15 בפברואר 2016

    הגעה לארץ של בת זוג ואישור עבודה

    באופן עקרוני בת זוג יש להזמין מראש במשרד הפנים ויש לקחת בחשבון כי התהליך ארוך ובקלות אפשר לתבוע בסבך הבירוקרטיה.
    מומלץ להגיע לייעוץ פרטני, מידע כללי ניתן למצוא באתר המשרד www.immigrationlaw.co.il

    15 בפברואר 2016
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?