מלחה

שימוע ברשות האוכלוסין טרם אושרה כניסת אשתי לישראל

נישאתי בחו"ל לבת זוגי הזרה, ונערך לי שימוע ברשות האוכלוסין, כאשר טרם אושרה כניסתה לישראל. אציין כי אשתי ניסתה להיכנס כתיירת לארץ טרם נישואינו, וכניסתה סורבה. מאז השימוע עברו כבר 3 חודשים, ולא קיבלתי עדיין תשובה לשימוע. תוך כמה זמן הם מחויבים לתת תשובה? ומה אפשר לעשות עם השיהוי הזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

ניתן לשלוח תזכורת לקבלת תשובה למרכז אשרות בלשכה או להגיע ולשוחח עם מנהל הלשכה. במידה והבקשה נדחית מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על מנת להגיש ערר ע"פ הנהלים! בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים