נתנאל

נוהל אחמ"ש וכניסה לארץ

התחתנתי בחול עם בחורה מטייואן הגעתי למשרד הפנים לבדוק מה המסמכים שצריך לשהייה בארץ ואם אני חייב להזמין אותה לפני הגעה. אמרו שפותחים לי תיק נישואים, פגישה עוד 3 חודשים ולהגיש מסמכים.....בכל התקופה אמרו שאישתי לא תוכל להיכנס...?? רציתי לשאול אם זה תקין עצם העובדה שאני מכיר בחורות ששהו בארץ לפני הבקשה ועצם העובדה שלטייואן וישראל יש הסכם כניסה לארץ ולא מצריך ויזה העניין שפניתי לשאלה עתידית במטרה שתבוא לראות אותי לתקופה זמנית ורק אחכ להגיש מסמכים לשהייה ארוכה... תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב הנהלים דורשים כי במידה ובני הזוג נשואים, הישראלי יחזור לבדו, ואז ישמין את בן/בת הזוג הזר לו הם נשואים, משכך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני טרם כל פעולה במשרד הפנים הקשורה למחלקת אשרות. אפשרות נוספת הקבועה בנהלים היא להגיש את המסמכים בנציגות ישראל בחו"ל ולהמתין תשובה לבקשה לאשרת כניסה. הדרישות לעיתים אינן הגיוניות ויש פתרונות יצירתיים למצבים אלה. בברכה עו"ד דור פנק 035167711

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים