• 13 בדצמבר 2012

    פעם שניה

    אני גרה עם בן זוגי שנה וחצי לפניכן הוא היה נשאוי ואשתו הראשונה נפטרה לאחר חצי שנה עברנו לגור ביחד הוא לא אזרח ישראל והיא כן הייתה.חיכינו לתשובה ממשרד הפנים שאולי יש מצב שהוא יקבל אזרחות ,התשובה הייתה שלילית
    האם אני יכולה להגיש בקשה על בסיס חיים משותפים בלי שהוא יצא מהארץ? משרד הפנים יאפשר לו להשאר?

    13 בדצמבר 2012
  • מנהל הפורום עו״ד דור פנק 13 בדצמבר 2012

    פעם שניה

    ניתן לסייע לכם להגיש בקשה ללא יציאה מישראל אך מאחר ומדובר ״בסיבוב שני״ עם אזרח ישראלי משרד הפנים נוקשה יותר ומן הסתם אם קיבלתם תשובה שלילית לבקשת ההתאזרחות מן הסתם קיבלתם גם דרישה ליציאה מישראל.
    מומלץ במקרה שכזה ליווי משפטי פרטני
    בהצלחה

    13 בדצמבר 2012
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?