טלי

כניסה לישראל עם דרכון פג תוקף

שלום, אני ישראלית בעלת דרכון ישראלי בתוקף ומעוניינת לבקר בישראל עם ילדיי הנושאים דרכונים זרים בתוקף ודרכונים ישראלי פגי תוקף. האם אוכל להיכנס לארץ עם הדרכונים הזרים ולחדש את הישראלים בזמן הביקור? אין קונסוליה או שגרירות קרובות למקום מגוריי בחו"ל.

עו"ד יהושע פקס

טלי שלום, למיטב ידיעתי לא אמורה להיות בעיה בכניסה לארץ עם דרכונים זרים. בתקופה האחרונה משרד הפנים קצת עמוס בגלל המעבר מדרכונים רגילים לדרכונים ביומטרים. אני ממליץ לך טרם ההגעה לקבוע תור כדי שלא תיאלצו להתעכב. קחי בחשבון שאת הדרכונים מקבלים בדואר עד 10 ימי עסקים (בערך), ולא ניתן לחדש במקום. בהצלחה, עו"ד יהושע פקס.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים