שרונה

הוצאת דרכון לי לבעלי ולילדים

אני רוצה להוציא ויזה לארהב לי ,לבעלי ולילדים.הבעייה שצריך דרכון .לילדים אין דרכון ושלנו לא בתוקף.התור להוצאת דרכון רק בעוד חודשיים.כמובן שלא הזמנו טיסות .איך ניתן לזרז את הוצאת הדרכון כדי להוציא ויזה.ללא דרכון לא נותנים.

עו"ד יהושע פקס

שרונה שלום, כדי להוציא ולחדש דרכון צריך להזמין תור דרך האינט. ניתן לבצע זאת בלינק הבא. https://www.gov.il/he/departments/news/schedule_appointment_for_biometric_docs בהצלחה, עו"ד יהושע פקס. מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים