דני לונג

סירוב משרד הפנים אשרת תושב קבע

אני נשוי לישראלית משנת 1995 עם 2 ילדים שנולדו בישראל אני יהודי. בשנת 2016 ביקשתי לקבל מעמד של תושב קבע וזאת מאחר שמשרד הפנים מסרב להאריך את אשרות התייר שלי. קיבלתי סירוב בגלל בתעודת לידה הזר שלי רשום השם ״ דן ״ ובדרכון הזר שלי רשום השם ״ דני ״. משרד הפנים מתעקשים שאני חייב להוכיח שמדובר באותו אדם אבל לא אומרים לי איך לעשות את זה. המצב כרגע שאני בלי אשרות. לא יכול לקבל טיפול רפואי ולא יכול לעבוד ולא יכול לחדש רישיון נהיגה. אם אתם שואלים אותי עדיף לגור בסדום כי שם יש יחס יותר ״ אנושי ״.

עו"ד יהושע פקס

דני שלום, האם שינית את השם שלך? לא ברור אם הנפיקו לך את הדרכון עם טעות או ששינית את השם טרם הוצאת הדרכון. כך או כך ניתן או לשנות את הדרכון או להביא הוכחות שבאמת מדובר באותו אדם, ניתן להוציא במדינת המוצא רישום עם מספר זיהוי, תלוי מאיזו מדינה אתה. חסר לי הרבה פרטים כדי שאוכל לענות תשובה מלאה ונכונה, אתה מוזמן ליצור קשר עם המשרד ונתאם פגישה בה אוכל לבדוק את המסמכים שבידך. תמיד ניתן לנקוט בהליכים משפטים לפתור את הבעיה. בברכה, עו"ד יהושע פקס. מומחה הגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים