אוהד

תוקף דרכון פחות מחצי שנה

אני נטסע לספרד בעוד כחודש לשבוע והדרכון שלי בתוקף עד 26/2/18 האם תהיה לי בעיה לצאת מהארץ? הבנתי שחספרד מספיק תוקף דרכון של 3 חודשים..שלי יהיה בתאריל היציאה 4 וחצי חודשים..השאלה שלי אם יעשו לי בעיות בארץ?

עו"ד יהושע פקס

אוהד שלום, ספרד דורשת תוקף של 3 חודשים מתאריך החזרה. לא ברור תאריך היציאה ותאריך החזרה, אם בתאריך היציאה המשוער נשאר לך תוקף של ארבעה וחצי חודשים אזי הכל תקין. לשאלתך, בארץ לא יעשו לך בעיות, התוקף בדרכון משמש את המדינה שאליה אתה מגיע, מבחינת ביקורת הגבולות בישראל, כל עוד יש תוקף הכל תקין. בברכה, עו"ד יהושע פקס. מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים