עדינה

דרכון ישראלי בתוקף של פחות מחצי שנה , ודרכון אמריקאי בתוקף

שלום וברכה, אני טסה ב -24/10/2017 לארה"ב וחוזרת ב-7/11/2017. הדרכון הישראלי שלי בתוקף עד ה-31.3.2018 , אך הדרכון האמריקאי שלי בתוקף עד 2025, האם אוכל לצאת מהארץ עם הדרכון הישראלי בלי בעיות? תודה רבה!

עו"ד יהושע פקס

עדינה שלום., לפי מיטב ידיעתי, לא אמורה להיות בעיה. הדרישה לתוקף של חצי שנה נוגעת לביקורת גבולות במדינה אליה את רוצה להגיע. את יכולה לצאת מהארץ עם הדרכון הישראלי ולהיכנס לארה"ב עם הדרכון האמריקאי, ובחזור לצאת מארה"ב עם הדרכון האמריקאי ולהיכנס לארץ עם הדרכון הישראלי. בברכה, עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים