שלומי

חידוש דרכון שלום, בעז אני מעוניין לנסוע עם משפחתי לחול בעוד שבועיים והדרכון שלי לא בתוקף הייתי היום במשרד הפנים והם אמרו שלא אספיק איזה פיתרון יש מלבד

שלום, בעז אני מעוניין לנסוע עם משפחתי לחול בעוד שבועיים והדרכון שלי לא בתוקף הייתי היום במשרד הפנים והם אמרו שלא אספיק איזה פיתרון יש מלבד לשלום כפול שלוש בטרמינל תודה

עו"ד יהושע פקס

שלומי שלום, אין לך ברירה אחרת, רק בנתב"ג. להלן הלינק עם כל המידע הרלוונטי. https://www.gov.il/he/departments/bureaus/population_passport_bengurion_airport בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים