open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 2 בנובמבר 2017

            הארכת ויזה לאבא של הבת שלי

            אבא של בתי הוא אזרח גרמני, לא יהודי. בפעם האחרונה שביקר כאן אמרו לו שבשנת 2017 הוא בילה כאן יותר מחצי שנה ולכן לא יהיה זכאי להיכנס לכאן עוד השנה. האם זה אומר שבתחילת 2018 הוא יוכל להיכנס? האם כדי לאפשר לו לבוא לכאן כמה שיותר כדאי לנו להציג תעודת נישואין? אציין שלמרות שאיננו זוג אנחנו מעוניינים שהוא יבוא לבקר את בתו כמה שיותר

            2 בנובמבר 2017
          • מנהל הפורום עו"ד יהושע פקס 6 בנובמבר 2017

            תמי שלום,
            קודם כל צריך לדעת כי כניסות ויציאות מרובות לישראל של אזרח זר באמצעות ויזת תייר, ב'2, עלולות להוביל בסופו של דבר לבעיות מול פקידי ביקורת גבולות. זאת מכיוון שאשרת תייר כשמה כן היא ונועדה למטרות ביקור תיירותי בישראל.
            הבעיה היא שאין נוהל של משרד הפנים אשר מסדיר את השהיה של האבא, שהוא אזרח זר בישראל על מנת להימצא בקרבת בתו ללא מערכת יחסים זוגית עם אזרחית ישראל.
            לגבי הצגת תעודת נישואין, אין זה משנה אם אתם נשואים או לא, הצגתה של התעודה מתאפשרת בעת הליך הסדרת מעמד וכחלק מהליך זה עליכם להוכיח חיים משותפים ומרכז חיים בארץ, קרי שהיה של מעל לחצי שנה בישראל במצטבר לכל שנה.
            לפי תיאור המקרה לא אוכל לענות באופן מלא, אשמח אם תיצרו קשר עם מזכירת משרדי ונוכל לתאם פגישת ייעוץ. 03-3724722
            בברכה,
            עו"ד יהושע פקס

            6 בנובמבר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form