נטלי

דיון בנושא צו הגנה לאחר שהאדם הפוגע הפר את צו ההרחקה

שלום קיבלתי/ הוצאתי צו הרחקה והטרדה מאיימת בתחילה משהמטרה ולאחר מכן מבית המשפט, כנגד אדם שמבצע לי נזקים והנזקים מתועדים ונמצאים בתביעה במשטרה. האדם הנ"ל כבר הפר את צו ההרחקה. צריך להתקיים דיון בחלוף 7 הימים האם השופט יכול לדון על ההליך שהמשטרה מבצעת אני הגשתי את התלונה ואת המסמך שהגשתי למשטרה על כל הנזקים שמתועדים אך כמובן רק על הכתב ללא התיעוד. האם יש מגבלה שהשופט יכול לדון או יכול להיכנס לכלל התיק והנזקים עצמם . מפני שאין בכוונתי להתערב בחקירת המשטרה או לעשות נזק לחקירה שהמשטרה מנהלת בתביעה, היות ואני צריכה להגיש בימים אלו עידכונים נוספים ותיעודים על נזקים נוספים שהוא עשה לי. בקיצור אני מאוד מבולבלת מעצם הדיון להכוונה אודה.

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום נטלי, אני מציע לך להיוועץ בעו"ד פלילי מאחר והנסיבות המפורטות של האירועים הם אילו שמשפיעים על השופט. הצו הוא סעד מיידי וזמני בלבד. השופט דן בסיבה להוצאת הצו ומה הסעד המבוקש ולא בנזקים ובפיצוי. אל תדאגי את לא עושה נזק לחקירה את תעבירי למשטרה העתק מהצו. באמצעות צו למניעת הטרדה מאיימת רשאי בית המשפט לאסור על אדם: ליצור עם הנפגע כל קשר בעל-פה, בכתב, או בכל אמצעי אחר. להימצא במרחק מסוים מדירת מגוריו, מרכבו, ממקום עבודתו או ממקום לימודיו של הנפגע, או ממקום אחר שהנפגע נוהג להימצא בו בקביעות. להטריד את הנפגע בכל דרך אחרת. לשאת או להחזיק נשק, לרבות נשק שניתן לו מטעם רשות ביטחון או רשות אחרת מרשויות המדינה. אוכלוסיית יעד ותנאים מקדימים • צו למניעת הטרדה יכול לבקש הנפגע או אדם מטעמו, היועץ המשפטי לממשלה או נציגו או תובע משטרתי. • המקרים בהם ניתן להגיש את הבקשה לצו: בוצעה הטרדה מאיימת כהגדרתה בחוק. התנהגות המטריד או המאיים, נותנת בסיס סביר להניח, כי הוא מהווה סכנה גופנית או ממשית לאדם אחר או כי הוא עלול לבצע בו עבירת מין. סמוך לפני הגשת הבקשה, מי שכנגדו מתבקש צו פגע בגופו של אדם אחר, ביצע עבירת מין באדם אחר או כלא אדם אחר שלא כדין. בהצלחה