משפטי– זאפ
משפטיפורומיםאלימות במשפחהטיעונים לעונש אלימות במשפחה

מנהלי הפורום

עורך דין יאיר מושיוב

עורך דין יאיר מושיוב

עו"ד יאיר מושיוב, בוגר המכללה למנהל, הפקולטה למשפטים ועוסק בתחום הפלילי משנת 2004. עו"ד מושיוב עבר השתלמויות במשפט פלילי ובדיני תעבורה מטעם לשכת עורכי-הדין. כמו כן, עו"ד מושיוב קיבל היתר מיוחד לשמש סנגור פלילי בבתי דין צבאיים.

0772314599
חזרה לפורום

טיעונים לעונש אלימות במשפחה

פאד
פאדיי

שלום רב זו העבירה הראשונה בחיים ..הייתי עצור יומיים ולאחר מכאן חודשיים מעצר בית מלא וחודש מעצר לילי .כבר כמה חודשים הוסר כל מגבלות המעצר הייתי במפגש בין 4 שעות אצל קצין מבחן בשל תסקיר משלים אני לקראת הטיעונים לעונש דרך אגב שוחררתי מכל התנאים בלי צורך של קצין מבחן אך בשלב הזה נזקקו להמלצת הקצין מבחן ..אני עובד משרד הבריאות כבר 6 שנים עם תואר ראשון מה העונש הצפוי *כתב אישום ..משיכה בשיער ואחיזה ביד ופנים תוצאה מכך חבלה שפשוף בצוואר ומכאובים. עימדת האישה חיובית

RE:
יאיר מושיוב חברת עורכי דין - פלילי
יאיר מושיוב חברת עורכי דין - פלילי(נכתב ע"י: פאדיי)

עונש צפוי על עבירות אלמב המקרה שאתה מתאר שכיח מאוד אבל מצוי בשלב מאוד מתקדם. לא ניתן לדעת מה יהיה העונש, כי אם נשלחת לתסקיר, לקחת אחריות ואתה עובד ציבור, כנראה שעוה"ד שלך חותר לאי הרשעה (מקווה בשבילך), ולכן ללא המלצות התסקיר, לא ניתן ולא נכון יהיה לנחש מה יקרה בסוף התיק. עוה"ד שלך אמור לענות על השאלות האלה, ואם הגעת לשלב הזה ללא ביטחון בו, זה כבר בעיה אחרת. בהצלחה