רוני

תביעה כספית על תלונות סרק של בן הזוג

תביעה כספית על תלונות סרק של בן הזוג שהוציא את האישה בצו הגנה במעמד צד אחד בביהמ"ש לענייני משפחה והאישה הורחקה מביתה ב-26/10/10. יום למחרת ה-27/10/10 התקיים דיון ראשוני בביה"ד ובו הציג הצד הנגדי את הרחקת האישה מהבית באמצעות ביהמ"ש, ביה"ד פסק בין היתר היות והאישה "אלימה" והורחקה - לא זכאית למזונותיה. מכאן הכל הלך והסתבך לרעת האישה עד לפינוייה הסופי מביתה ובנה הקטין שהאב לקח את משמורתו.. האם חייה ברחובות. האם ניתן לתבוע את הגרוש בתביעת סרק ולחייבו בפיצוי כספי של 2 מיליון ₪? בתודה מראש, רוני

עו״ד פלילי יאיר רגב

רוני שלום רב, הפורום הזה נועד לדיון בשאלות הנוגעות לדין הפלילי. כפי שאני מבין שאלתך נוגעת בתביעה אזרחית כספית ואין בידי לסייע לך. בהצלחה

רוני

ליאיר שלום רב, תיק משפחה שהפך לתיק פלילי ביותר, בדובר בתביעות שטרם הוגשו נגד ממשלת ישראל, משרד המשפטים, הסיוע המשפטי, 3 עו"ד מהסיוע המשפטי, משרד הרווחה, 2 פק"ס ועו"ס, ביה"ד הרבני ו-3 דיינים - הונאה, סחיטה באיומים, גניבת תיקי ראיות של הלקוח, זיוף מסמכים וחתימת תצהיר מזוייפת ע"י עו"ד (במקום הלקוח), עיוותי דין שיבושי משפט, הונאה, מרמה ונוכלות ועוד, הכל מבוסס על ראיות. האם מספיק פלילי עד כדי לעתור לבג"ץ? בתודה,

עו"ד פלילי יאיר רגב

רוני שלום, לאור המורכבות הרבה של מה שתיארת אני ממליץ בחום שתקבל ייעוץ משפטי מעו"ד פלילי ותפנה קודם למשטרה, המוסמכת לחקור, בתלונה מממוקדת המסתמכת על הראיות, כפי שרשמת. בהצלחה