עופר

ייצוג עצמי בבית המשפט למשפחה

החלטתי לפטר את העורך דין שלי באמצע התהליך בגלל חילוקי דעות וגם בגלל שעד עכשיו הוצאתי המון כספים על העורך דין ואין לי כבר כסף יותר. ברצוני לשאול כמה שאלות: 1.האם אני יכול לייצג את עצמי? 2.איך אני מודיע לבית המשפט שאני רוצה לייצג את עצמי(ההליך נמצא בבית המשפט למשפחה בחיפה) 3.בימים אלו הוגש דו"ח של האקטואר כיצד אני מגיש ערעור על הדו"ח (הדיון הבא בחודש אוקטובר)או לחכות לדיון?

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום עופר, הפורום הזה נועד לתת מענה משפטי מקצועי לשאלות בענייני עבירות פליליות המתייחסות לטיפול הרשויות בתופעת ה"אלימות במשפחה" (אלמ"ב). בפורום ניתן מענה ראשוני למגוון שאלות הקשורות לחשודים או נאשמים בביצוע עבירות מין ואלימות כלפי בן משפחה, עבירות אלימות כלפי בן זוג, קטין או חסר ישע, זכויות נפגעי-עבירה ועוד. השאלה שלך קשורה ל"פורום משפחה" הדן בכל העניינים האזרחיים בבית המשפט לענייני משפחה. לפיכך אין בידי לסייע לך.