שגיא

הפרה של הוראה חוקית מצד גרושתי

שלום רב אני גרוש מזה שבע שנים. לפני שלוש שנים לערך התחתנתי מאז השתנו פני הדברים והיחסים עם גרושתי נהפכו עכורים ומגעילים... לאחרונה נפגשנו בגירוש של בית המשפט לענייני משפחה וסוכמו דברים..... מ29/5 לאחר ששני בני היו בביתי עם אשתי ויחדי והערתי להם לאחר התנהגות לא הולמת מצדם מונעת גרושתי ממני לקחת ולראות את ילדי ואף הוציאה בקשה כי היא רוצה שנתראה רק במרכז קשר דבר שגזור מן המציאות. יש לציין כי קיים תיק הוצל"פ בגין מזונות. היא מבינה את ההבדל. כיצד אוכל לראות שוב את ילדי..... היא עברה דירה והעבירה את הילדים בית ספר לא יודע לאן. כיצד אעכל להפסיק ממנה לאמלל את חיי?

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום שגיא, לידיעתך הפניה שלך מתאימה לפורום דיני משפחה, עליך להתייעץ עם עו"ד לענייני משפחה. הפורום נועד לתת מענה משפטי מקצועי לשאלות בענייני עבירות פליליות המתייחסות לטיפול הרשויות בתופעת ה"אלימות במשפחה" (אלמ"ב). חג שמח