עדי

הליך משפטי חינם נגד בעל

לאחר שנים של התעמרות בי ובבתי החלטתי לפרק את המסגרת.מגיע לי גם יצוג משפטי חינם. האם בעלי יכול להתנגד לפחרוק? הגט לא מעניין אותי. האם יוכל גם כעת לענות אותי שנים ואאלץ לחיות איתו באותו ביית בפחד? הוא לא מכה אבל אני תמיד חושדת בדברים.כמו העלמת תכשיטים שלי. בעיטות בדברים שלי, פגיעה בבעל החיים שלנו. פעם היו מונחים שני גורי חתול שהוטבעו בפתח הביית ,הם היו גורים שהבת אהבה לשחק איתם וזה היה במקרה לאחר שהגשתי נגדו תלונה במשטרה.אבל אי אפשר להוכיח. האם מגיעה לי עזרה בשכירות?

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום עדי, השאלות שאת מעלה קשורות לפורום משפחה. לידיעתך, הפורום הזה נועד לתת מענה משפטי מקצועי לשאלות בענייני עבירות פליליות המתייחסות לטיפול הרשויות בתופעת ה"אלימות במשפחה" (אלמ"ב). בפורום זה יינתן מענה ראשוני למגוון שאלות הקשורות לחשודים או נאשמים בביצוע עבירות מין ואלימות כלפי בן משפחה, עבירות אלימות כלפי בן זוג, קטין או חסר ישע, זכויות נפגעי-עבירה ועוד נושאים רבים שבוודאי יעלו בעקבות שאלות הגולשים בפורום. לפיכך אני ממליץ לך לפנות לפורום משפחה העוסק בגירושין ובמעמד אישי, הסכמי גירושין, ממון, מזונות, חלוקת רכוש, משמורת, שלום בית, ידועים בציבור, אבהות, הסדרי ראיה, היבטים שונים בבית הדין הרבני ונושאים נוספים בתחום דיני משפחה. בהצלחה עו"ד פלילי יאיר רגב