אנונימי

פסיכיאטר המליץ לקרב אותי לבית אמי בגלל בעיה נפשית שלה

היי רציתי לדעת אם יש לי המלצה מפסיכיאטר לקרב אותי לבית בגגל בעיה נפשית שיש לאמא שלי ואין אף אחד שיכול לטפל בה בגלל שהאחים שלי לא גרים בבית ואבא שלי חוזר ממש מאוחר הביתה מהעבודה ואני זאת שטיפלתי בה כל הזמן הזה היא גם ממש תלויה בי .. אני אוכל לצאת ?

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום, הפורום נועד לתת מענה משפטי מקצועי לשאלות בענייני עבירות פליליות המתייחסות לטיפול הרשויות בתופעת ה"אלימות במשפחה" (אלמ"ב). בפורום זה יינתן מענה ראשוני למגוון שאלות הקשורות לחשודים או נאשמים בביצוע עבירות מין ואלימות כלפי בן משפחה, עבירות אלימות כלפי בן זוג, קטין או חסר ישע, זכויות נפגעי-עבירה וכד'. לידיעתך, פנייה מסודרת, מפורטת, מלאה בפרטים אודות עניינך, תאפשר למנהל הפורום להשיבך בצורה מקצועית ולסייע לך בקבלת מלוא המידע הדרוש לך. פנייתך לא ממוקדת וברורה בברכה,