שלומי

אלרגיות מעבודה במספרה וקבלת קצבה

עורך דין יקר אני התחלתי לעבוד במספרה ואחרי מספר חודשים קיבלתי אלרגיות ופריחות על כל הגוף. עשו לי בדיקות ומסתבר שאני אלרגית לחומרי הטיפוח במספרה. עכשיו אני מטופלת כדי להרגיע את העור. אני רשאית לתבוע את המספרה או את ביטוח לאומי בגלל הפריחה? תודה,

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלומי שלום רב., יש אפשרות לבחון תביעה ראשית לכל כנגד הביטוח הלאומי אם יש קשר סיבתי בין האלרגיה לעבודה עם חומרי הטיפוח., וכך גם אם הייתה התרשלות של המספרה שגרמה לנזק ניתן לבחון תביעה כנגדה.,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע