רונית

מחלת מקצוע צרידות אצל מורה מחנכת

אני מורה מעל 20 שנים ובשנה האחרונה התחלתי להיות צרודה יותר ויותר, איך אני יכולה להוכיח אם בכלל שהדבר נגרם מהיותי מורה מחנכת? תודה רבה

תמר בן אלי, עו"ד

רונית שלום רב, בכדי להוכיח את הצרידות הכרונית בקולך כפועל יוצא מהיותך מורה, עליך לפנות לרופא תעסוקתי לבחינת המחלה. עם קבלת האבחנה המעידה על קשר סיבתי בין מקצועך לבין המחלה, את זכאית לפנות בתביעה לקבלת הכרה על מחלתך כמחלת מקצוע מיקרוטראומה. את מוזמנת לפנות לסיוע של עו"ד מומחה בתחום. בברכה, תמר בן אלי, עו"ד

יוכי

צרידות זה בגלל שלא משתמשים נכון בנשימה בשביל דיבור, תחפשי איך ללמוד ולהסדיר את זה, לא פיתוח קול ולא קלינאות תקשורת, צריך לדעת על נשימה ודיבור, אחרת אין פרנסה, חבל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע