דורין

קבלת עזרה כלכלית למנקה שסובלת מכאבי גב וקושי ללכת

שלום אימא שלי עובדת בשנים האחרונות כמנקה בבית ספר ובמשרד עו"ד. היא אישה בת 58 שעובדת במקצוע הזה בגלל חוסר ברירה. היא סובלת מאוד מכאבי גב והרגליים שלה נפוחות מאוד בסוף כל יום עבודה מה שמקשה עליה ללכת. יש לה אפשרות לפנות לאיזשהוא גוף שיאשר לה קבלת איזשהיא עזרה כלכלית משמעותית כדי שתוכל להפסיק לעבוד בעבודה שהורסת לה את הבריאות?

תמר בן אלי, עו"ד

דורין שלום, אני ממליצה לאימך לפנות לרופא שיתן חוות דעת מקצועית אשר יכולה להוכיחת קשר בין הזנק שנגרם לאימך למקום העבודה, כך הלכה למעשה תוכל אימך לפנות למוסד לביטוח לאומי ו/או למקום עבודתה בתביעה להכרה בתאונת עבודה בדרך של מיקרוטראומה. אני ממליצה לאימך לפנות לסיוע משפטי פרטני לבחינת מכלול זכויותיה ככל וקיימים. בברכה, תמר בן אלי, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע