אלינור

עבודה שגורמת לבעיות וכאבי ברכיים

אבא שלי עובד בעבודה מול רובוט מיוחד והעבודה מצריכה ממנו לשבת הרבה שעות ביום על הברכיים. הוא עובד בעבודה הזאת הרבה שנים. הוא סובל מכאבי ברכיים אבל לא מתלונן ולא פונה לאף מקום כי הוא מפחד שיפטרו אותו כי ימצאו מישהו אחר בריא יותר ויותר צעיר. אבא שלי בן 51. מה הוא יכול לעשות?

תמר בן אלי, עו"ד

אלינור שלום, אני ממליצה לך לאביך לפנות לרופא מומחה בתחום אשר יוכל לתת חוות דעת רפואית לכאביו ובאם נגרם נזק כתוצאה מישיבה ממושכת של אביך על הבירכיים במקום העבודה , אזי ניתן להגיש תובענה למוסד לביטוח לאומי ו/או למקום עבודתו להכרה על תאונת עבודה בדרך של מיקרוטראומה. אני ממליצה לכם להסתייע בייעוץ משפטי פרטני לעניינכם. בברכה, תמר בן אלי, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע