בתיה

איך מוכיחים שהפגיעה בידיים קשורה לעבודה?

אני עובדת כבר שנים בתור פקידה במשרד. בשנים האחרונות מול מחשב ויש לי בעייה בידיים. איך אוכל להוכיח שהפגיעה קשורה לעבודה?

תמר בן אלי, עו"ד

בתיה שלום רב, פגיעה בידיים אינה נכללות ברשימת מחלות המקצוע, אולם ניתן להכיר בה כפגיעה בעבודה שנגרמה בדרך של מיקרוטראומה. הוכחת הפגיעה צריכה להיעשות באמצעות חוות דעתו של רופא מומחה בתחום בו נפגעת, אשר צריך לקבוע האם אכן קיים קשר סיבתי בין הפעולות החוזרות שביצעת במסגרת עבודתך ובין הנזק שנגרם לידייך. לאור האמור לעיל ניתן להבין כי מדובר בנושא מסובך להוכחה. אשר על כן, אני ממליצה לך להסתייע בייעוץ פרטני לעניין זה. בברכה, תמר בן אלי, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע