שיר

תשלום לעו"ד מקצבה של מחלת מקצוע

אבי הפך חולה עקב עבודתו הוא הגיע לעו״ד שתייצג אותו מול ביטוח לאומי והחוזה היה שהוא משלם לה סכום כסף ואם תיהיה זכיה היא תקבל אחוזים מהרטרואקטיבי היום היא ביקשה גם לדעת את סכום הקצבה החודשי ולחשב מה מגיע להלמשך כל החיים האם זה נכון או הגיוני שהיא תקבל כל חודש כסף גם מסכום הקצבה אשמח אם תעני לי שירן

תמר בן אלי

שיר שלום, הואיל ואין בידי ההסכם אשר נחתם בינו לבין עו"ד אין באפשרותי ליתן מענה בעניין. בברכה, תמר בן אלי, עו"ד

שיר

אין הסכם כתוב בין העו״ד לאבי הכל בעל פה שזה אומר 12% ועוד 20000 שקל זהו עכשיו היא רק באה בדרישה של כסף גם מהקיצבה החודשית האם זה יכול להיות?

תמר בן אלי, עו"ד

שיר שלום, הואיל ומכלול העובדות לא מונחות בפני אין באפשרותי ליתן מענה בנושא. את מוזמנת לפנות למשרדנו בעניין. בברכה, תמר בן אלי, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע