אברהם

אחוזי נכות על פגיעה חמורה בשמיעה

אני עובד במפעל לעיבוד שבבי מזה כבר 17 שנה, פועל ייצור יש רעש חזק מאוד במפעל. במפעל נותנים לנו אוזניות להגנה על השמיעה אבל כנראה שהם לא הכי טובות ולכן השמיעה שלי, במהלך השנים נפגעה. האם ניתן לקבל אחוזי נכות ופיצויים? מי נותן אותם? ואיך עושים את כל התהליך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

אברהם שלום רב., חשוב לבצע בדיקת שמיעה על מנת לבחון האם הגרף תואם נזק כתוצאה מרעש מתמשך בעבודה וכמו כן האם ישנה גם תחושה של צפצוף באוזניים ואם כן באילו נסיבות ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע