גלית

קצבת נכות על אסתמה שהחריפה

בעלי עובד בשיפוצים הוא התחיל לעבוד בזה לפני 10 חודשים. הוא סובל מאסטמה קלה ומאז שהוא התחיל לעבוד בשיפוצים האסטמה החריפה והוא עושה אנלציות לעיתים קרובות. האם יכול לפנות לביטוח לאומי לקבל קצבת נכות על האסטמה ולהמשיך לעבוד?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

גלית שלום רב., יש הכרח לבחון תנאי עבודתו- האם עובד באופן קבוע בסביבה בה יש אבק., כמו כן יש לבחון רקע -האם מעשן ? מעבר לכך אם ביטוח לאומי ענף נכות מעבודה יכיר בקשר הסיבתי בין ההחמרה במצב האסטמה לעבודתו אזי יכול להמשיך לעבוד ולקבל מענק נכות ו/או קצבה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע