גיא

פריצת דיסק אצל מוביל

אני עובד בהובלות וסובל מפריצת דיסק. לא עובד קרוב לחודש. הבוס שלי קבע שאני לא יכול להוכיח שיש לי פריצת דיסק מהעבודה ובגלל זה לא נחשב מחלת מקצוע מי אמור להוכיח שזה נגרם לי מהעבודה? הרופא משפחה? האורתופד? מי? מה אם הבוס שלי לא ישתכנע מה הזכויות שלי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

גיא שלום רב., מי שמכריע אם זה נגרם כתוצאה מהעבודה זהו ביטוח לאומי אבל יש הכרח ברישום של הרופאים המטפלים ובפרט אורטופד ורופא תעסוקתי מהו אופי העבודה והקשר בין עבודה זאת לפציעתך. גם אם המעסיק לא מסכים לחתום על מסמכי הביטוח הלאומי ניתן לשלוח אותם לביטוח הלאומי ולציין כי המעביד מסרב לחתום.,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע