איילת

פיצויים על בעיות במיתרי הקול למבוטחת בביטוח תאונות אישיות

אני עובדת כמורה כבר קרוב ל-10 שנים. לאחרונה יצאתי לחופשת מחלה בעקבות בעיה במיתרי הקול. רציתי לדעת אם אני יכולה לפנות לביטוח לאומי על מנת לקבל פיצויים מהם? חשוב לי לציין שאני מבוטחת כבר בביטוח תאונות אישיות בחברת ביטוח.

תמר בן אלי, עו"ד

איילת שלום רב, לשאלתך את אכן זכאית לפנות בתביעה למוסד לביטוח לאומי להכיר בבעייה שנגרמה לך במיתרי הקול לפי תורת המיקרוטראומה - כתאונת עבודה כמשמעה בסעיף 79 לחוק הביטוח הלאומי. כמו כן, הואיל והינך מובטחת גם בביטוח תאונות אישיות בחברת הביטוח את זכאית לפנות בתביעה גם אל חברת הביטוח בתביעה. אני ממליצה לך להסתייע בעו"ד מקצועי לעניין זה. בהצלחה,תמר בן אלי, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע