נורית

האם גידולים ונק' חן על העור נחשבים מחלת מקצוע?

שלום אני פונה בעניינו של בני. הבן שלי עובד כמציל בבריכה, בחורף אין בעיה אבל בקיץ למרות שהוא מתמרח בקרם הגנה, חובש כובע ונמצא מתחת לסוכה רוב הזמן בכל קיץ הוא מגלה נקודות חן חדשות ונאלץ לעבור הסרה של מס' נקודות חן שהיו חשודות וגם גידולים בעור שרופא העור המליץ להוריד. האם הגידולים ונקודות החן שמופיעים על העור שלו מוגדרות כמחלת מקצוע?

תמר בן אלי, עו"ד

נורית שלום, בטרם מתן מענה יש לבחון מהי המחלה שאובחנה אצל בנך ומה הגדרתה המקצועית. אשר על כן אני ממליצה לך להסתייע בעו"ד מומחה בתחום. בברכה, תמר בן אלי, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע