שושנה אלמוג

שחיקת ברכיים עקב עמידה ממושכת על הרגליים בגן קיבוצי

אני עובדת בגן קיבוצי ( בכל מיני קיבוצים) מזה כ 20 שנה אני דוחתי לאורך כל הזמן על רצף עבודתי כיום אני בת כ 52 שנה ומאוד קשה לי לעמוד על הרגליים גם הגב כואב לי מאוד בעבודתי אני נדרשת להתכופף לעיתים תכופות אני נמצאת בבעיה ואיני יודעת מה עלי לעשות אני יודעת שכך איני יכולה להמשיך מהי עצתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שושנה שלום רב., חשוב ראשית לכל לפנות לרופא תעסוקתי., כמו כן אם יש בעיות רפואיות נוספות ותאלצי לעזוב עבודתך ניתן לבחון נכות כללית., יהיה קשה מאוד לקבל נכות מעבודה במקרה זה בשל העבודה המגוונת כגננת וזאת בהתאם למגבלות הפסיקה במקרה שכזה שדורשת פעולה אחת שחוזרת ונישנת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע