יערה

דלקת בשורש כף היד - תביעת הביטוח על אובדן כושר עבודה

יש לי דלקת בשורש כף היד כתוצאה מהקלדה מרובה של 9 שעות ביום יש לי כאבים חזקים וזאת העבודה שלי וביקשתי שיכירו לי בזה כתאונת עבודה ושאני יקבל אחוזי נכות אבל בביטוח לאומי דחו את הבקשה שלי אני לא יכולה לעבוד ומצד שני לא מקבלת עזרה מביטוח לאומי האם עליי להגיש תביעה נגד הביטוח על אובדן כושר עבודה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

יערה שלום רב., יש הכרך לבחון מלא התיק הקיים בביטוח לאומי על מנת לדעת האם יש מקום להגיש תביעה כנגד הביטוח הלאומי לבית הדין לעבודה., במקביל ניתן להגיש תביעה לנכות כללית שכוללת את כלל הבעיות הרפואית מהן את סובלת כאשר לכל הפחות ניתן לדרוש נכות זמנית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע