נעה

שחיקת מיתרי קול וצרידות משיחות ממושכות בטלפון

אני עובדת כיועצת לימודים ועבודתי נעשית מול לקוחות בטלפון. אני עובדת במשרה מלאה, 9 שעות אני מדברת עם אנשים בטלפון. בתקופה האחרונה אני סובלת מצרידות קלה ומרגישה שמיתרי הקול נשחקים לי. בסוף יום עבודה הקול אפילו טיפה משתנה לי. האם בעיה זו מוגדרת כמחלת מקצוע? האם כבחורה צעירה בשנות ה-20 שלי יש לי סיכוי להיות זכאית לאיזשהוא פיצויי או הכרה בבעיה או שזה נכון רק לאנשים מבוגרים?

עו"ד תמר בן אלי

נעה שלום, צרידות ופגיעה במיתרי הקול אינן נכללות ברשימת מחלות המקצוע, אולם ניתן להכיר בהן כפגיעה בעבודה שנגרמה בדרך של מיקרוטראומה. דרגת הנכות בגין צרידות נקבעת בהתאם לתקנות ביטוח הלאומי ואין להן קשר לגילך. אני ממליצה לך להסתייע בייעוץ פרטני לעניין זה , את מוזמנת לפנות למשרדנו לקבלת ייעוץ ראשוני ללא כל התחייבות. בברכה, תמר בן אלי, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע