יניב

הכרה של ביטוח לאומי בתסמונת התעלה הקרפלית ודלקת בגיד

שלום לכולם. עבדתי 4 חודשים בתור קונדיטור בקונדיטוריה תעשייתית, העבודה הייתה מאומצת מה שגרם לי לתסמונת התעלה הקרפלית בשתי כפות ידי וגם דלקת בגיד (תסמונת קרווין) בכף יד השמאלית. נכון להיום עברתי ניתוח ביד אחת ואני צריך לעבור עוד ניתוח ביד השניה , לפני העבודה הזאת הייתי בריא לגמרי , האם ביטוח לאומי מכיר בפגיעות הנ"ל כמחלת מקצוע בתור היותי קונדיטור? אשמת לתשובה תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

יניב שלום רב., ביטוח לאומי יבחן מהן הפעולות שעשית בעבודה ואם ישנן פעולות דומות חוזרות ונשנות שגרמו נזק אזי יכול שיכיר בעניין.,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע