מישל

מחלת מקצוע עקב דלקת פרקים

אני עובדת בסופר בסידור מוצרים וכקופאית מקצוע שמצריך תנועה רבה של פרק כף היד כתוצאה מהקשות חוזרות ונשנות על מסך המגע. בגלל הפעולה החוזרת התפתחה אצלי דלקת חריפה בפרק כף היד המצריך כמו גבס נשלף, האם אני יכולה לדרוש מחלת מקצוע? איך אני דורשת? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

מישל שלום רב., אם המדובר בפעולה חוזרת ונשנית כל היום כל הזמן ולא בעבודה מגוונת אזי הסיכוי שיכירו במחלת מקצוע הוא טוב יותר לכן יש לקבל מידע מדויק יותר על מנת להעריך הסיכוי., חשוב לפנות למומחה בתחום התעסוקתי לקבל חו"ד מתאימה ולמלא טופס 211 שזו למעשה התביעה לביטוח לאומי להכרה., יצוין כי במקרה זה יש חשיבות להיוועץ עם פרקליט העוסק בתחום כבר בשלב הראשוני.,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע