מוטי

מוגבל חמור

המוגבל הוא מבנק ישראל מהוצאה לפועל לא מדובר בשיקים חוזרים אני שכיר שהסתבך אני יכול לסגור את החובות עם יורידו לי את המוגבל חמור דרך הלוואות מהעבודה אבל אני לא מצליח להוריד את זה ולא יודע איך

דוד חן, עו"ד

הואיל ומדובר בהגבלה אשר הוטלה על ידי ראש ההוצאה לפועל, הרי שלראש ההוצאה לפועל הסמכות לפעול לבטל הגבלה זו. ברגע שראש ההוצל"פ מורה על ביטולה, היא מתבטלת באופן מיידי. אני מציע שתפנה לראש ההוצל"פ בכתב ותבקש ביטול של ההגבלה, תוך שאתה מתחייב לשלשם את חובך, אגב נטילת הלוואה. נראה לי שזה יעבוד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל