רון

חייב לא משלם

שלום אני זכיתי בתביעה אבל זה שחייב לי לא משלם את הכסף שחייב לי. ידוע לי שיש לו 2 נכסים שרשומים על שמו. מה אפשר לעשות במקרה של חוסר התשלום אליי?

דוד חן, עו"ד

רון שלום! יש שתי דרכים לגבות את החוב, האחת בהליכי הוצאה לפועל והשניה בהליכי פשיטת רגל. בכל אחת מן הדרכים ניתן לפעול למימוש הזכויות נכס על מנת להפרע מן הנכס. על מנתלבחון את הדרך הנכונה יש לקבל פרטים, בדבר סכום החוב ומקורו ומהות הנכסים והבעלות בהם. ניתן לקבל ייעאוץ משפטי פרטני בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל