רפאל

אגרה בפשיטת רגל

שלום אודה לך אם תעשה לי סדר, פשוט חיפשתי תשובות בכל מיני אתרים וישנם לצערי תשובות סותרות. אני מייצג לקוחה שמעוניינת להגיש בקשה להכריזה כפושטת רגל. כמו כן, אני מעוניין להגיש בשמה בקשה לפטור מאגרה. למיטב הבנתי צריך לשלם פיקדון לכנ"ר בסך של 2,654 ש"ח , וכן אגרה הגשת בקשה בסך של 479, תקן אותי אם אני טועה. בכל מקרה אני מעוניין להגיש בקשה פטור מאגרה. שכן, מרשתי חיה על הבטחת הכנסה וע"פ סעיף 14ה לתקנות בתי המשפט אגרות יש לראות בכך ראיה לכאורה כי איננה יכולה לשלמה. על כן, שאלותי הם כדלקמן: 1. האם יש אגרה על בקשה לפשיטת רגל בבית משפט לאחר אישור הכנ"ר. 2. האם ניתן להגיש בקשה לפטור מאגרה על מנת לפטור אותה מהאגרה הנ"ל. 3. האם ניתן להגיש בקשה לפטור מאגרה על מנת לפטור אותה גם מהפקדון? תודה מראש למגיבים

דוד חן, עו"ד

לגבי האגרות - אתה צודק. האגרותה ן המתוארות בשאלתך ניתן לעתור בבקשה לפטור מאגרות. פטור מהפקדון, לא ניתן לקבל במלואו ניתן לפטור מחלקו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל