חנן

פשיטת רגל

שלום.אני נמצא כרגע בסדר מוגבל באמצעים כשנתיים.אני רואה שזה לא מוביל לכלום.והחוב הכפיל את עמצו כפליים.אין לי דרך לשלם את החוב.משכורתי היא 3.600.אני בחור צעיר שרק התחתן לאחרונה ואני מרגיש כלוא במדינה שלי לא יכול לעשות שום דבר. אני רוצה לפתוח דף חשד ואני עובד עצות שאלתי היא.האם אוכל להתחיל בתהליך של פשיטת רגל.יש לציין שחובותיי הן 300.000 .כפול מהקן.מהן ההשלכות של פושט רגל אשמח לתשובה וכייון בתודה.

דוד חן

חנן שלום. ראשית, אתה יכול להגיש בקשה להכרזתך כפושט רגל גם אם זהו היקף חובותיך. הליך של חייב מוגבל, אינו פותר את הבעיה, אלא לשיטתי רק מנציח את הבעיה. ישנם מספר אפיקים במסגרת הליך פש"ר לפתרון העייתך ואשמח לייעץ לך. מוזמן להתקשר

דוד חן עו"ד

המקרה אותו אתה מתאר, נשמע כמקרה ברור אשר ראוי לפעול בו בנמרצות להגשת בקשה לפשיטת רגל. לאור התיאור שלך, ברור כי החובות רק יטפחו, באשר סדר גודל שלחובות כאלה בהליך של חייבמוגבל באמצעים בו אתתה משלם מן הסתם מאות ש"ח בחודש, אינו מכסה את ההצמדה שלא לדבר על רבית. אשמח לייעץ לך בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל