ימימה

פשיטת רגל

שלום לך לפני כשנה וחצי עבד בבתי קבלן שיפוצים פניתי אליו לתקן את העבודה שעשה כמו שהבטיח לי בסיום העבודה אך הוא אמר לי שהוא פשט את הרגל. שאלתי היא האם אדם שפשט את הרגל אינו יכול לתקן את עבודתו שנשעה לפני פשיטת הרגל ומה עלי לעשות בנדון אודה לך מאוד תענה לי תודה מארש ושנה טובה ימימה

דוד חן, עו"ד

ימימה שלום. ככל שהמדובר בתיקון פיזי, ולא בהחלפת מוצר, אשר תחייב את הקבלן בהוצאה כספית, אין כל מניעה כי יבצע את התיקון, למרות היותו פושט רגל. באופן עקרוני, הוא יכול לעשות זאת , אל אינו חייב לעשות כן. על מנת לאכוף את העניין, עליך להגיש תביעת חוב בגין חוב עבור התיקון, או להגיש בקשה למתן הוראות בצק שיטת הרגל שתחייב אותו בביצוע התיקון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל