מאירה

מישהו חייב לי סכום כסף גדול ונתן לי תמורתו צ'קים שחוזרים בגלל חוסר כיסוי והחשבון שלו מוגבל,איך

אוכל לקבל את כספי חזרה? אני חוששת לפנות לחברות גביה שמא יקחו ממני את הצ'קים ולא יתנו לי את התמורה...

דוד חן, עו"ד

מאירה שלום. בודאי שניתן לפעול למימוש השיקים. אינני ממליץ לפנות לחברות גביה. קיימים משרדי עורכי דין, הגובים חובות מסוג זה בצורה עניינית, יעילה וטובה, הם גובים את הוב על בסיס תשלום אגרות ושכר טרחה אשר הוא אחוז מהגביה בפועל. אשמח לעמוד לרשותך בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל