אנונימית

חובות ארנונה לפושט רגל

אני ואבא שלי בעלים של נכס. הצטבר לנו חוב גדול לארנונה בעריית תל אביב. לי הוצא צו כינוס ב2008 וב 2014 ניתן לי הפטר. אבי קיבל צו כינוס ב2014 וצפוי לקבל הפטר בחודשים הקרובים. כרגע החובות בהקפאת תהלכים בעירייה. החוב בעירייה הוא על השנים 2005-2011 . אם אני מבינה נכון, כל חוב ארנונה שנוצר לפני קבלת צו כינוס, צפוי להמחק. האם לאחר שאבי יקבל הפטר ידרשו ממני לשלם את החובות שהצטברו לאחר 2008? אני כבר הייתי בכינוס והוא טרם קיבל צו כינוס.. או שצו הכינוס שלו מבטל את כל החובות ולא ידרשו ממני כלום? איך זה עובד כשיש שני בעלים לנכס שכל אחד מהם פושט רגל בתקופה שונה?

עו"ד איתי בר

שלום רב, לפי התיאור שמסרת נראה כי אביך אינו חייב דבר ואילו את תהיי חייבת בתשלום ארנונה עבור השנים 2008-2011 ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

קארין קאפח

חוב ארנונה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל